Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 6м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федечко Р. Р. 316.400 Рекомендовано (к) 167 135 14.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
  • Фаховий іспит: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.4
2 Козко М. О. 297.800 Рекомендовано (к) 138 145 14.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Фаховий іспит: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.8
3 Дехтеренко К. П. 250.800 Рекомендовано (к) 100 135 15.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фаховий іспит: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.8
4 Бала Р. С. 247.000 Рекомендовано (к) 117 115 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Фаховий іспит: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
5 Кучинський Р. О. 120.400 Відмова 106 14.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.4