Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 80 • К 65
Заяв 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 7
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бударина О. Є. 335.000 Рекомендовано (б) 147 188
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Фаховий іспит: 188
+
2 Єманова Д. О. 284.000 Рекомендовано (б) 133 151
  • Українська мова та література (ЗНО): 133
  • Фаховий іспит: 151
+
3 Сохін В. В. 280.000 Рекомендовано (б) 128 152
  • Українська мова та література (ЗНО): 128
  • Фаховий іспит: 152
4 Мележик О. О. 265.000 Рекомендовано (б) 113 152
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Фаховий іспит: 152
+
5 Вязова Г. С. 261.000 Рекомендовано (б) 114 147
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Фаховий іспит: 147
+
6 Шуліка С. В. 256.000 Рекомендовано (б) 110 146
  • Українська мова та література (ЗНО): 110
  • Фаховий іспит: 146
+
7 Салій О. С. 230.000 Рекомендовано (б) 102 128
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Фаховий іспит: 128
+
8 Бакуменко Р. О. 263.000 Допущено 111 152
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Фаховий іспит: 152
+
9 Чернова Д. В. 258.000 Допущено 133 125
  • Українська мова та література (ЗНО): 133
  • Фаховий іспит: 125
10 Бондаренко А. С. 251.000 Допущено 115 136
  • Українська мова та література (ЗНО): 115
  • Фаховий іспит: 136