Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 25 • К 25
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в молочній та олійно-жировій галузях
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Щегульцова А. О. 163.920 Зареєстровано 150 13.92
  • Фахове випробування: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.92
2 Храновська Ю. Ю. 0.000 Зареєстровано
3 Слащева Л. В. 0.000 Зареєстровано