Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 15 • К 15
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Звонарьова А. І. 464.625 Рекомендовано (к) 113 113 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Історія України (ЗНО): 113
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • СК
  • РК
2 Дуда В. В. 297.500 Відмова 114 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
3 Гречанюк О. В. 151.200 Відмова 6.4
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • СК
  • РК
+