Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 9м
ВМ 15 • БМ 4 • К 11
Заяв 17 • Конкурс на бюджет 4.25
Виробництво та технології / Харчові технології / технік-технолог з виробництва борошняних,кондитерських виробів та харчоконцентратів
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лиховидюк Н. В. 295.000 Допущено 150 145
  • Українська мова: 150
  • Фахове вступне випробування: 145
+
2 Грищук І. О. 285.000 Допущено 140 145
  • Українська мова: 140
  • Фахове вступне випробування: 145
+
3 Сідор К. В. 285.000 Допущено 140 145
  • Українська мова: 140
  • Фахове вступне випробування: 145
+
4 Панченко А. О. 275.000 Допущено 160 115
  • Українська мова: 160
  • Фахове вступне випробування: 115
+
5 Боднар Т. І. 0.000 Відмова
6 Смолій В. А. 0.000 Відмова
7 Венгринович І. М. 0.000 Відмова
8 Дзебчук М. В. 0.000 Відмова
9 Яремчук О. Д. 0.000 Відмова
10 Король М. Г. 0.000 Відмова
11 Рудак М. В. 0.000 Відмова
12 Скоробогатий А. І. 0.000 Відмова
13 Фещин Т. І. 0.000 Відмова
14 Юзюк С. В. 0.000 Відмова
15 Бойко Г. П. 0.000 Відмова
16 Бойко Б. О. 0.000 Відмова
17 Барабанова А.. 0.000 Відмова