Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 15 • БМ 12 • К 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Аношкін О. С. 369.000 До наказу (б) 186 170 162 13
  • Іноземна мова (іспит): 186
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 170
  • Фізіологія та гігієна харчування: 162
  • Середній бал документа про освіту: 13
+
2 Тимошенко О. Ю. 354.000 До наказу (б) 172 170 162 12
  • Іноземна мова (іспит): 172
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 170
  • Фізіологія та гігієна харчування: 162
  • Середній бал документа про освіту: 12
+
3 Терновик Г. А. 348.000 До наказу (б) 158 172 170 18
  • Іноземна мова (іспит): 158
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 172
  • Фізіологія та гігієна харчування: 170
  • Середній бал документа про освіту: 18
+
4 Деяк О. С. 345.000 До наказу (б) 154 174 167 17
  • Іноземна мова (іспит): 154
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 174
  • Фізіологія та гігієна харчування: 167
  • Середній бал документа про освіту: 17
+
5 Безносько А. В. 336.000 До наказу (б) 144 176 170 16
  • Іноземна мова (іспит): 144
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 176
  • Фізіологія та гігієна харчування: 170
  • Середній бал документа про освіту: 16
+
6 Сікачина О. О. 331.000 До наказу (б) 166 154 164 11
  • Іноземна мова (іспит): 166
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 154
  • Фізіологія та гігієна харчування: 164
  • Середній бал документа про освіту: 11
+
7 Лазюк А. І. 323.000 До наказу (б) 124 185 172 14
  • Іноземна мова (іспит): 124
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 185
  • Фізіологія та гігієна харчування: 172
  • Середній бал документа про освіту: 14
+
8 Зименко Р. О. 323.000 До наказу (б) 154 160 158 9
  • Іноземна мова (іспит): 154
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 160
  • Фізіологія та гігієна харчування: 158
  • Середній бал документа про освіту: 9
+
9 Нагорна Т. О. 322.000 До наказу (б) 140 172 164 10
  • Іноземна мова (іспит): 140
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 172
  • Фізіологія та гігієна харчування: 164
  • Середній бал документа про освіту: 10
+
10 Шепель А. В. 319.000 До наказу (б) 142 165 165 12
  • Іноземна мова (іспит): 142
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 165
  • Фізіологія та гігієна харчування: 165
  • Середній бал документа про освіту: 12
+
11 Похильченко А. С. 318.000 До наказу (б) +
12 Свириденко О. В. 316.000 До наказу (б) +