Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.12.2020 (1р 4м)
ВМ 9 • К 9
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 60
Додаткове вступне випробування (залік) , k=0 , мін.бал 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондар Р. С. 140.400 До наказу (к) 60 72 1 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Вступне фахове випробування: 72
  • Додаткове вступне випробування: 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
2 Михненко А. Г. 136.000 До наказу (к) 60 70 1 6
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Вступне фахове випробування: 70
  • Додаткове вступне випробування: 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 6
+
3 Демиденко Б. Р. 130.300 До наказу (к) 60 65 1 5.3
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Вступне фахове випробування: 65
  • Додаткове вступне випробування: 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 5.3
+
4 Скринник А. А. 159.700 Рекомендовано (к) 76 70 1 13.7
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Вступне фахове випробування: 70
  • Додаткове вступне випробування: 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.7
5 Бублик І. М. 15.600 Відмова 15.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.6
6 Глух І. В. 9.600 Відмова 9.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.6