Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет біологічних та харчових технологій • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 30 • К 30
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Середа Д. С. 152.048 Рекомендовано (к) 127 168 138 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Біологія (ЗНО): 168
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
2 Попова Л. С. 140.920 Рекомендовано (к) 153 136 112 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Історія України (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
3 Підгірний В. С. 121.368 Рекомендовано (к) 120 111 112 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Біологія (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК