Зачекайте...

181 Харчові технології

Свалявський технічий коледж НУХТ • Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-30.01.2022 (2р 5м)
ВМ 30 • К 30
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пріма Я. В. 383.000 Допущено 117 111 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Хімія (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК