Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Українець В. В. 140.046 До наказу (к) 141 138 119 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 141
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
+
2 Денис О. І. 131.580 До наказу (к) 124 124 131 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Історія України (ЗНО): 124
  • Біологія (ЗНО): 131
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
+
3 Гелич А. В. 123.828 До наказу (к) 119 132 100 6.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • РК
+
4 Горюк І. С. 115.056 До наказу (к) 107 100 125 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 125
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
+
5 Ребенчук В. Р. 114.240 До наказу (к) 105 105 119 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Історія України (ЗНО): 105
  • Географія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК
+
6 Чокинюк О. І. 141.168 Рекомендовано (к) 141 138 122 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 141
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Географія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК