Зачекайте...

242 Туризм

Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 0
Сфера обслуговування / Туризм
  • Заяв: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Карпа В. М. 15.200 Зареєстровано 15.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.2
2 Волонтир М. М. 14.000 Зареєстровано 14
  • Інші показники конкурсного відбору: 14
3 Воробець І. В. 13.000 Зареєстровано 13
  • Інші показники конкурсного відбору: 13