Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мазур В. В. 0.000 Зареєстровано
2 Сирота В. Ю. 0.000 Зареєстровано
3 Галиченко Г. В. 0.000 Зареєстровано
4 Каюк В. О. 0.000 Зареєстровано
5 Хоменко А. О. 0.000 Зареєстровано
6 Дикий І. М. 0.000 Зареєстровано
7 Костенко Р. В. 0.000 Зареєстровано
8 Яровий В. В. 0.000 Зареєстровано
9 Булавенко О. В. 0.000 Зареєстровано
10 Гаркавий А. О. 0.000 Зареєстровано
11 Кузьмін В. К. 0.000 Зареєстровано
12 Куковякін В. В. 0.000 Зареєстровано
13 Хоменко В. П. 0.000 Зареєстровано
14 Сидорова О. Б. 0.000 Зареєстровано
15 Чечіль О. А. 0.000 Зареєстровано
16 Борецька Н. М. 0.000 Зареєстровано
17 Ткач О. Ю. 0.000 Зареєстровано
18 Шептицька О. Е. 0.000 Зареєстровано
19 Головко Н. В. 0.000 Зареєстровано
20 Грицишина Г. О. 0.000 Зареєстровано
21 Гаращенко О. В. 0.000 Зареєстровано
22 Мазепа І. М. 0.000 Зареєстровано
23 Перванюк В. Р. 0.000 Зареєстровано
24 Луговський Д. О. 0.000 Зареєстровано
25 Сирота О. В. 0.000 Зареєстровано
26 Закалюжний М. В. 0.000 Зареєстровано
27 Мальована В. П. 0.000 Зареєстровано
28 Кравчук О. А. 0.000 Зареєстровано