Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 3 • БМ 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Нефьодов В. О. 11.780 До наказу (б) 4 4 3.78
  • Іноземна мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.78
+
2 Ніколаєв В. В. 11.720 До наказу (б) 4 4 3.72
  • Іноземна мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.72
+
3 Казанчук С. М. 9.560 До наказу (б) 3 3 3.56
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.56
+