Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології зерна і зернового бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 20 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 16
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 23
  • Конкурс на бюджет: 7.67
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Герасимович О. О. 9.850 До наказу (б) 5 4.85
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.85
+
2 Мінакова Є. Ю. 9.630 До наказу (б) 5 4.63
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.63
+
3 Герасімова Д. І. 9.110 До наказу (б) 5 4.11
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.11
+
4 Гержик О. А. 8.190 До наказу (б) 5 3.19
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.19
+
5 Ясінська А. В. 8.150 До наказу (б) 5 3.15
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.15
+
6 Загребельна Д. Р. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3
7 Чебан Г. М. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3
8 Шолопко Д. С. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3
9 Романов І. В. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3
10 Гелета В. В. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3
11 Сесицька Л. С. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3
12 Хоменко В. В. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3
13 Жук Ж. В. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3
14 Пєткова Н. І. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3
15 Сисоєв А. І. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3
16 Гомонюк О. О. 0.000 Зареєстровано