Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-29.01.2022 (2р 5м)
ВМ 9 • БМ 2 • К 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 6
  • Конкурс на бюджет: 3
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бедрак Н. С. 437.000 До наказу (б) 119 153 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
+
2 Зарицький З. М. 438.000 Допущено 145 140 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Історія України (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
3 Бойко М. С. 428.000 Допущено 138 146 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Біологія (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
4 Туровська К. В. 394.000 Допущено 122 119 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
5 Бондар І. Б. 394.000 Допущено 113 132 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
6 Чорна А. К. 352.000 Допущено 111 100 6.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
  • РК