Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-25.08.2023 (4р 0м)
ВМ 20 • К 20
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 4
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Новосьолова О. О. 155.719 Рекомендовано (к) 153 127 157 8.1 159.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Історія України (ЗНО): 127
  • Біологія (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 159.6
  • РК
2 Зарічанський Г. В. 153.764 Рекомендовано (к) 155 153 155 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Історія України (ЗНО): 153
  • Біологія (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
3 Ксон Є. В. 131.851 Рекомендовано (к) 120 118 128 7.6 159.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 159.6
  • РК
4 Ліпінська В. П. 128.965 Рекомендовано (к) 120 110 139 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Історія України (ЗНО): 110
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • СК
  • РК