Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет інженерії машин, споруд та технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 3
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Левицька О. В. 9.488 До наказу (к) 5 4.49
  • Іспит з фаху: 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.49
+
2 Слободян В. В. 7.140 До наказу (к) 3 4.14
  • Іспит з фаху: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.14
+