Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 20 • К 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Олійник О. А. 429.000 Допущено 135 142 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Математика (ЗНО): 142
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
2 Усенок О. О. 431.000 Відмова 141 140 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 141
  • Історія України (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
3 Кардаш В. О. 423.000 Відмова 117 154 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Географія (ЗНО): 154
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
4 Носок В. В. 409.000 Відмова 132 117 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Історія України (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК