Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.01.2021 (1р 5м)
ВМ 19 • БМ 2 • К 17
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Козоріз Б. В. 15.000 До наказу (б) 7 8
  • Українська мова (диктант): 7
  • фахове: 8
+
2 Стінянська І. В. 15.000 До наказу (б) 8 7
  • Українська мова (диктант): 8
  • фахове: 7
+
3 Варівченко І. А. 0.000 Зареєстровано
4 Карплюк М. О. 0.000 Зареєстровано