Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.01.2021 (1р 5м)
ВМ 13 • БМ 3 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Карплюк М. О. 19.000 До наказу (б) 10 9
  • Українська мова (диктант): 10
  • фахове: 9
+
2 Варцаба С. А. 18.000 До наказу (б) 9 9
  • Українська мова (диктант): 9
  • фахове: 9
+
3 Осіпчук С. Ф. 16.000 До наказу (б) 8 8
  • Українська мова (диктант): 8
  • фахове: 8
+
4 Стінянська І. В. 0.000 Зареєстровано
5 Варівченко І. А. 0.000 Зареєстровано
6 Ковбасенко О. С. 0.000 Зареєстровано