Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.01.2021 (1р 5м)
ВМ 3 • К 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Петрук Д. А. 16.000 Рекомендовано (к) 7 9
  • Українська мова (Українська мова диктант): 7
  • Технологія харчування: 9
+
2 Козавчук Г. О. 11.000 Рекомендовано (к) 4 7
  • Українська мова (Українська мова диктант): 4
  • Технологія харчування: 7
+
3 Руденко А. В. 0.000 Відмова