Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 25 • К 25
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сєдих С. А. 457.000 Допущено 137 151 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 137
  • Біологія (ЗНО): 151
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК
2 Панасенко К. М. 423.000 Допущено 115 151 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 115
  • Біологія (ЗНО): 151
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
3 Давиденко Є. О. 418.000 Допущено 143 129 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 143
  • Біологія (ЗНО): 129
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
4 Калантай Є. А. 388.000 Допущено 106 131 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 131
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК
5 Сушко М. Д. 363.000 Допущено 106 119 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК
6 Феофанов Д. О. 362.000 Допущено 102 122 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Біологія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК
7 Кизименко Д. Г. 387.000 Скасовано (втрата пріор.) 119 124 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК