Зачекайте...

015 Професійна освіта

Фінансово-гуманітарний • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 9м)
ВМ 9 • БМ 5
Освіта/Педагогіка / Професійна освіта / Харчові технології
  • Заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мартинюк М. М. 208.000 До наказу (б) 188 20
  • Харчові технології: 188
  • Середній бал документа про освіту: 20
+
2 Прокопчук О. Р. 184.200 До наказу (б) 168 16.2
  • Харчові технології: 168
  • Середній бал документа про освіту: 16.2
+
3 Юрченко О. Л. 182.800 До наказу (б) 168 14.8
  • Харчові технології: 168
  • Середній бал документа про освіту: 14.8
+
4 Горпинюк І. І. 179.400 До наказу (б) 160 19.4
  • Харчові технології: 160
  • Середній бал документа про освіту: 19.4
+
5 Герасимчук Т. А. 178.800 До наказу (б) 164 14.8
  • Харчові технології: 164
  • Середній бал документа про освіту: 14.8
+
6 Козачук А. К. 175.200 До наказу (б) 160 15.2
  • Харчові технології: 160
  • Середній бал документа про освіту: 15.2
+
7 Ворожбицька Ю. І. 116.000 До наказу (к) 100 16
  • Харчові технології: 100
  • Середній бал документа про освіту: 16
+
8 Кісельова К. А. 179.200 Допущено 164 15.2
  • Харчові технології: 164
  • Середній бал документа про освіту: 15.2
9 Мандзюк А. В. 171.200 Допущено 156 15.2
  • Харчові технології: 156
  • Середній бал документа про освіту: 15.2
10 Демченко Ю. В. 164.000 Допущено 148 16
  • Харчові технології: 148
  • Середній бал документа про освіту: 16