Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стадник Д. А. 145.184 Допущено 155 138 121 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Математика (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
2 Фертюк В. О. 145.127 Допущено 148 140 104 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Історія України (ЗНО): 140
  • Математика (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • СК
  • РК
3 Манжоленко І. І. 136.240 Допущено 138 138 112 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Іноземна мова (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК