Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 1 • БМ 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Король А. С. 281.370 До наказу (б) 196 85.37
  • тестування за фахом: 196
  • Інші показники конкурсного відбору: 85.37
+
2 Тохтамиш І. О. 89.680 Відмова 89.68
  • Інші показники конкурсного відбору: 89.68