Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 32
  • Конкурс на бюджет: 5.33
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Прілєпова І. С. 9.970 До наказу (к) 5 4.97
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.97
+
2 Крайждан К. В. 8.000 До наказу (к) 5 3
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3
+
3 Бондаренко К.. 7.920 До наказу (к) 4 3.92
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.92
+
4 Романчук В. В. 7.160 До наказу (к) 4 3.16
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.16
+
5 Шербан Д. В. 0.000 Зареєстровано
6 Стемковський Д. К. 0.000 Зареєстровано
7 Гусєв В. В. 0.000 Зареєстровано