Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 30 • БМ 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Озеров Д. І. 160.000 Зареєстровано 8
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
Квота-1
2 Понамарчук І. В. 146.000 Зареєстровано 6.6
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
Квота-1
3 Щерба О. Р. 568.500 Зареєстровано 195 180.5 11.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 195
  • Історія України (ЗНО): 180.5
  • Середній бал документа про освіту: 11.3
  • РК
4 Кащеєв Р. В. 480.000 Зареєстровано 152 158 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Біологія (ЗНО): 158
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
5 Сухомлін Д. В. 427.000 Зареєстровано 126 139 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК