Зачекайте...

015 Професійна освіта

Факультет інженерно-педагогічної освіти • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 17 • БМ 2 • К 15
Освіта/Педагогіка / Професійна освіта / Харчові технології
  • Заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 6
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Висоцька О. В. 376.200 Рекомендовано (б) 180 196.2
  • Харчові технології: 180
  • Середній бал документа про освіту: 196.2
+
2 Лебідь О. М. 369.300 Рекомендовано (б) 175 194.3
  • Харчові технології: 175
  • Середній бал документа про освіту: 194.3
+
3 Коваль К. В. 328.600 Допущено 178 150.6
  • Харчові технології: 178
  • Середній бал документа про освіту: 150.6
+
4 Сусол Р. В. 326.200 Допущено 150 176.2
  • Харчові технології: 150
  • Середній бал документа про освіту: 176.2
+
5 Лисенко О. В. 317.300 Допущено 160 157.3
  • Харчові технології: 160
  • Середній бал документа про освіту: 157.3
+
6 Качур М. М. 254.800 Допущено 127 127.8
  • Харчові технології: 127
  • Середній бал документа про освіту: 127.8
7 Євдокименко І. М. 251.900 Допущено 126 125.9
  • Харчові технології: 126
  • Середній бал документа про освіту: 125.9
8 Швайка І. Р. 174.300 Відмова 174.3
  • Середній бал документа про освіту: 174.3
9 Дячук В. І. 166.800 Відмова 166.8
  • Середній бал документа про освіту: 166.8
10 Рибачок І. Л. 158.200 Відмова 158.2
  • Середній бал документа про освіту: 158.2
11 Личманюк О. С. 157.300 Відмова 157.3
  • Середній бал документа про освіту: 157.3
12 Вовк Ю. В. 156.300 Відмова 156.3
  • Середній бал документа про освіту: 156.3