Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Михайлов К. А. 142.443 Рекомендовано (к) 152 155 120 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Історія України (ЗНО): 155
  • Іноземна мова (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК
2 Оголіхін Д. А. 117.402 Рекомендовано (к) 131 112 102 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Історія України (ЗНО): 112
  • Іноземна мова (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК