Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 5
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лупенко В. О. 155.856 Допущено 159 147 149 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 159
  • Історія України (ЗНО): 147
  • Географія (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
2 Славич О. Ю. 148.441 Допущено 150 145 106 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Географія (ЗНО): 106
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • СК
  • РК
3 Мирошниченко Я. В. 143.193 Допущено 138 130 122 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Іноземна мова (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • СК
  • РК
4 Павловська А. Ю. 140.199 Допущено 156 130 123 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 156
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Географія (ЗНО): 123
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
5 Мішалова К. О. 127.755 Допущено 113 124 128 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Історія України (ЗНО): 124
  • Географія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК