Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Навчально-науковий інститут дистанційної освіти • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 15 • БМmax 5 • К 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 0.2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 0.44
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кушаба В. А. Пр. 1 167.394 До наказу (б) 156 149 157 10.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 156
  • Біологія (ЗНО): 149
  • Математика (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 10.6
  • ГК
  • РК
+
2 Решетнік А. В. Пр. 1 162.302 Відмова 162 154 136 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 162
  • Біологія (ЗНО): 154
  • Хімія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • ГК
  • РК
Квота-1 +