Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біотехнологічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 0
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Каретна Я. А. 148.970 До наказу (к) 145 3.97
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 145
  • Середній бал документа про освіту: 3.97
+