Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-01.03.2021 (1р 6м)
ВМ 12 • К 12
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 17
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 11
Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кальницька М. В. 173.700 До наказу (к) +
2 Ваник М. В. 167.900 До наказу (к) +
3 Лабай А. А. 164.200 До наказу (к) +
4 Вагула Д. О. 157.200 До наказу (к) +
5 Балог М. М. 156.700 До наказу (к) +
6 Павук М. В. 152.900 До наказу (к) +
7 Васильєва О. О. 151.200 До наказу (к) +
8 Магдзяк Я. С. 150.200 До наказу (к) +
9 Колодна З. Р. 148.700 До наказу (к) +
10 Росоха В. І. 148.500 До наказу (к) +
11 Дубровін В. В. 140.600 До наказу (к) +
12 Земба О. М. 136.700 До наказу (к)
13 Бучак І. Б. 156.200 Відхилено (к)
14 Зіняк В. В. 148.400 Відмова
15 Журавель Ю. В. 39.000 Відмова
16 Кам`янка О. В. 31.600 Відмова
17 Короляк О. В. 22.000 Відмова