Зачекайте...

181 Харчові технології

Менеджменту, харчових технологій та торгівлі • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Посевкевич К. Б. К 140.000 До наказу (к) 140
  • ХТ: 140
+
2 Кладько І. С. К 140.000 До наказу (к) 140
  • ХТ: 140
+
3 Зенченко А. О. К 140.000 До наказу (к) 140
  • ХТ: 140
+
4 Ососок К. В. Пр. 1 140.000 До наказу (к) 140
  • ХТ: 140
+
5 Панасенко В. М. Пр. 1 140.000 До наказу (к) 140
  • ХТ: 140
+
6 Стеченко О. Л. Пр. 1 127.500 До наказу (к) 127.5
  • ХТ: 127.5
+
7 Жук А. С. К 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
8 Крутько В. О. Пр. 1 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
9 Д`ячук А. Є. Пр. 1 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
10 Блудча Ю. В. Пр. 1 140.000 Допущено 140
  • ХТ: 140
11 Ятченко А. М. Пр. 2 140.000 Допущено 140
  • ХТ: 140
  • ГК
12 Ворона Є. В. Пр. 2 142.000 Відмова 142
  • ХТ: 142
  • ГК
13 Агапова Л. В. Пр. 2 140.000 Відмова 140
  • ХТ: 140
  • ГК