Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 200 • К 200
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шишкін О. О. 231.400 Рекомендовано (к) 145 86.4
  • Фаховий іспит: 145
  • Середній бал документа про освіту: 86.4
+
2 Смірнов В. Ю. 211.300 Рекомендовано (к) 140 71.3
  • Фаховий іспит: 140
  • Середній бал документа про освіту: 71.3
+
3 Коссе О. М. 209.200 Рекомендовано (к) 120 89.2
  • Фаховий іспит: 120
  • Середній бал документа про освіту: 89.2
+
4 Груша В. В. 208.500 Рекомендовано (к) 140 68.5
  • Фаховий іспит: 140
  • Середній бал документа про освіту: 68.5
+
5 Самойлюк А. О. 199.600 Рекомендовано (к) 115 84.6
  • Фаховий іспит: 115
  • Середній бал документа про освіту: 84.6
+
6 Яковенко В. Ю. 198.800 Рекомендовано (к) 135 63.8
  • Фаховий іспит: 135
  • Середній бал документа про освіту: 63.8
+
7 Сухомлин К. О. 194.600 Рекомендовано (к) 127 67.6
  • Фаховий іспит: 127
  • Середній бал документа про освіту: 67.6
+