181 Харчові технології
- Заяв: 25
- Зараховано: 15
- Оригіналів: 15
- Подано заяв: 20
- Зараховано: 20
- Рейтингові списки 2017 року
- Подано заяв: 21
- Зараховано: 11
- Оригіналів: 15
- Рекомендовано всього: 2
- Рекомендован на контракт: 2
- Рейтингові списки 2018 року
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | Д | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Бондарук Б. А. | — | 25.600 | До наказу (к) |
8 10 7.6
|
— | + |
2 | 2 Кузьмич Т. С. | — | 25.200 | До наказу (к) |
8 9 8.2
|
— | + |
3 | 3 Бабійчук В. О. | — | 23.300 | До наказу (к) |
8 8 7.3
|
— | + |
4 | 4 Ткачук Ю. П. | — | 23.000 | До наказу (к) |
8 6 9
|
— | + |
5 | 5 Борисова А. М. | — | 23.000 | До наказу (к) |
7 9 7
|
— | + |
6 | 6 Павлюк О. С. | — | 22.800 | До наказу (к) |
7 9 6.8
|
— | + |
7 | 7 Козачук Б. В. | — | 21.600 | До наказу (к) |
6 8 7.6
|
— | + |
8 | 8 Янченкова Д. С. | — | 21.500 | До наказу (к) |
6 8 7.5
|
— | + |
9 | 9 Бруцька С. В. | — | 21.200 | До наказу (к) |
6 9 6.2
|
— | + |
10 | 10 Бородач І. Ю. | — | 19.200 | До наказу (к) |
7 5 7.2
|
— | + |
11 | 11 Терещук А. А. | — | 19.000 | До наказу (к) |
7 5 7
|
— | + |
12 | 12 Шевчук А. В. | — | 18.900 | До наказу (к) |
6 6 6.9
|
— | + |
13 | 13 Гамула В. В. | — | 17.500 | До наказу (к) |
6 5 6.5
|
— | + |
14 | 14 Чалих М. О. | — | 17.100 | До наказу (к) |
6 4 7.1
|
— | + |
15 | 15 Клак В. М. | — | 16.200 | До наказу (к) |
4 8 4.2
|
— | + |
16 | 16 Івашкевич В. С. | — | 13.600 | Зареєстровано |
5 8.6
|
— | — |
17 | 17 Юшак М. О. | — | 7.800 | Зареєстровано |
7.8
|
— | — |
18 | 18 Поддобюк А. Ю. | — | 6.500 | Зареєстровано |
6.5
|
— | — |
19 | 19 Іванова В. О. | — | 22.300 | Відмова |
7 7 8.3
|
— | — |
20 | 20 Федоренко Д. Є. | — | 21.700 | Відмова |
7 8 6.7
|
— | — |
21 | 21 Сидорук А. Р. | — | 19.500 | Відмова |
7 4 8.5
|
— | — |
22 | 22 Шадура К. В. | — | 19.000 | Відмова |
6 6 7
|
— | — |
23 | 23 Камерилов А. Д. | — | 17.300 | Відмова |
5 7 5.3
|
— | — |
24 | 24 Мацерук Б. В. | — | 14.200 | Відмова |
5 4 5.2
|
— | — |
25 | 25 Колошва О. П. | — | 10.300 | Відмова |
10.3
|
— | — |