Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 5 • К 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 3
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Булденко Я. С. 12.000 До наказу (к) 6 6
  • Українська мова (диктант): 6
  • Фаховий іспит: 6
+
2 Гаман Д. Ю. 12.000 До наказу (к) 6 6
  • Українська мова (диктант): 6
  • Фаховий іспит: 6
+
3 Кордюк А. О. 10.000 До наказу (к) 5 5
  • Українська мова (диктант): 5
  • Фаховий іспит: 5
+