Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Туризму та готельно-ресторанного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 3 • К 3
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 3
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ковач Н. О. 171.500 До наказу (к) 80 91.5
  • Фахове вступне випробування: 80
  • Середній бал документа про освіту: 91.5
+
2 Боршош В. І. 155.400 До наказу (к) 66 89.4
  • Фахове вступне випробування: 66
  • Середній бал документа про освіту: 89.4
+
3 Федак В. М. 146.700 Рекомендовано (к) 75 71.7
  • Фахове вступне випробування: 75
  • Середній бал документа про освіту: 71.7