Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 6 • К 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лаврів О. В. 14.800 Зареєстровано 5 5 4.8
  • Іноземна мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.8
2 Саркісян А. А. 9.800 Зареєстровано 3 3 3.8
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.8
3 Семенченко К. Ю. 4.700 Зареєстровано 4.7
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.7
4 Мештель О. А. 3.400 Зареєстровано 3.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.4
5 Когут Я. Д. 0.000 Зареєстровано
6 Саввов М. С. 0.000 Зареєстровано