Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 8
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Галущенко Д. О. 472.000 Відмова 157 144 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 157
  • Історія України (ЗНО): 144
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
2 Яценко Б. В. 445.000 Відмова 163 132 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 163
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
3 Єфименко А. І. 440.000 Відмова 140 130 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 140
  • Математика (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
4 Третяк М. В. 409.000 Відмова 117 117 9.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Математика (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • РК
5 Кротович А. А. 404.000 Відмова 124 124 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Історія України (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
6 Пономарьов Б. Л. 403.000 Відмова 104 143 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Історія України (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
7 Кучкова А. А. 393.000 Відмова 120 112 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Історія України (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК
8 Семенець А. О. 384.000 Відмова 113 124 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Історія України (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК