Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 7 • БМ 3 • К 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 4
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шаповал Є. О. 14.700 До наказу (б) 5 5 4.7
  • Іноземна мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.7
+
2 Березецький Р. В. 12.200 До наказу (б) 4 5 3.2
  • Іноземна мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.2
+
3 Мімей Т. Ю. 12.100 До наказу (б) 3 5 4.1
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.1
+
4 Єльніков О. В. 82.200 Зареєстровано 82.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 82.2
5 Свінціцький Р. В. 4.500 Зареєстровано 4.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.5
6 Завада Д. А. 4.300 Зареєстровано 4.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.3
7 Денисюк Н. О. 4.000 Зареєстровано 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4
8 Неківайко Ю. В. 3.600 Зареєстровано 3.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.6
9 Крівцов М. В. 3.580 Зареєстровано 3.58
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.58
10 Мештель О. А. 3.400 Зареєстровано 3.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.4
11 Свірчук В. І. 3.300 Зареєстровано 3.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.3
12 Стоянов І. І. 3.300 Зареєстровано 3.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.3