Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 6 • К 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зеленчук А. М. 416.000 До наказу (к) 113 139 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • РК
+
2 Пасєка М. В. 390.000 До наказу (к) 109 128 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
+
3 Соловйова Н. А. 394.000 Допущено 120 111 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Біологія (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
4 Швець А. О. 379.000 Допущено 107 130 6.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • РК