Зачекайте...

181 Харчові технології

Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 15 • БМ 3 • К 12
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 2.33
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коновалов М. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Іспит з фаху: 160
+
2 Петрущак Д. А. 150.000 До наказу (б) 150
  • Іспит з фаху: 150
+
3 Ільящук А. О. 150.000 До наказу (б) 150
  • Іспит з фаху: 150
+
4 Грибіник А. Р. 148.000 До наказу (к) 148
  • Іспит з фаху: 148
+
5 Сторожук А. В. 132.000 До наказу (к) 132
  • Іспит з фаху: 132
+
6 Коваленко С. І. 120.000 До наказу (к) 120
  • Іспит з фаху: 120
+
7 Муравська О. О. 104.000 До наказу (к) 104
  • Іспит з фаху: 104
+