Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 75 • К 75
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Тестування (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пархоменко Я. В. 317.000 Рекомендовано (к) 152 165
  • Фахове випробування: 152
  • Українська мова (іспит): 165
+
2 Іваненко А. А. 277.000 Рекомендовано (к) 137 140
  • Фахове випробування: 137
  • Українська мова (іспит): 140
+
3 Кормілець К. О. 277.000 Рекомендовано (к) 145 132
  • Фахове випробування: 145
  • Українська мова (іспит): 132
+
4 Гузіна І. О. 274.000 Рекомендовано (к) 124 150
  • Фахове випробування: 124
  • Українська мова (іспит): 150
+
5 Шишкова К. Д. 259.000 Рекомендовано (к) 139 120
  • Фахове випробування: 139
  • Українська мова (іспит): 120
+
6 Горохова Т. Р. 222.000 Рекомендовано (к) 111 111
  • Фахове випробування: 111
  • Українська мова (іспит): 111
+
7 Шляхова Т. С. 0.000 Зареєстровано