Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Туризму та готельно-ресторанного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 20 • К 20
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 8
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Молнар І. Е. 178.100 До наказу (к) 85 93.1
  • Фахове вступне випробування: 85
  • Середній бал документа про освіту: 93.1
+
2 Токар В. С. 158.500 До наказу (к) 65 93.5
  • Фахове вступне випробування: 65
  • Середній бал документа про освіту: 93.5
+
3 Герман К. О. 158.100 До наказу (к) 80 78.1
  • Фахове вступне випробування: 80
  • Середній бал документа про освіту: 78.1
+
4 Поневач Б. З. 150.500 До наказу (к) 65 85.5
  • Фахове вступне випробування: 65
  • Середній бал документа про освіту: 85.5
+
5 Корпанець Ю. Ю. 162.700 Рекомендовано (к) 80 82.7
  • Фахове вступне випробування: 80
  • Середній бал документа про освіту: 82.7
+
6 Палей І. І. 92.600 Зареєстровано 92.6
  • Середній бал документа про освіту: 92.6
7 Поллогі К. З. 91.800 Зареєстровано 91.8
  • Середній бал документа про освіту: 91.8
8 Легеза І. В. 83.400 Скасовано НЗ 83.4
  • Середній бал документа про освіту: 83.4