Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 7 / К 7

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-31.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 6
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Альохіна О. В. 215.900 Зареєстровано 120 0 0 95.9
  • Іноземна мова: 120
  • додаткове тестування за фахом: 0
  • тестування за фахом: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 95.9
+
2 Зуб І. В. 201.700 Зареєстровано 124 0 0 77.7
  • Іноземна мова: 124
  • додаткове тестування за фахом: 0
  • тестування за фахом: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 77.7
+
3 Соломенцева О. В. 193.000 Зареєстровано 108 0 0 85
  • Іноземна мова: 108
  • додаткове тестування за фахом: 0
  • тестування за фахом: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 85
+
4 Длужинський О. О. 190.900 Зареєстровано 115 0 0 75.9
  • Іноземна мова: 115
  • додаткове тестування за фахом: 0
  • тестування за фахом: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 75.9
+
5 Оспіщев В. О. 180.700 Зареєстровано 106 0 0 74.7
  • Іноземна мова: 106
  • додаткове тестування за фахом: 0
  • тестування за фахом: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 74.7
+
6 Чувашина Н. Ю. 92.500 Зареєстровано 0 0 0 92.5
  • Іноземна мова: 0
  • додаткове тестування за фахом: 0
  • тестування за фахом: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 92.5
+
7 Проніна В. М. 85.300 Зареєстровано 0 0 0 85.3
  • Іноземна мова: 0
  • додаткове тестування за фахом: 0
  • тестування за фахом: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 85.3