Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 39 / К 39

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 3
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Попова Т. О. 217.700 Зареєстровано 124 93.7
  • тестування за фахом: 124
  • Середній бал документа про освіту: 93.7
+
2 Стремедловська Н. В. 205.300 Зареєстровано 108 97.3
  • тестування за фахом: 108
  • Середній бал документа про освіту: 97.3
+
3 Заможня С. О. 204.500 Зареєстровано 116 88.5
  • тестування за фахом: 116
  • Середній бал документа про освіту: 88.5
+