Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 64 / К 64

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 4
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ганошенко В. О. 95.200 Зареєстровано 0 95.2
  • тестування за фахом: 0
  • Середній бал документа про освіту: 95.2
+
2 Гордієнко І. П. 93.500 Зареєстровано 0 93.5
  • тестування за фахом: 0
  • Середній бал документа про освіту: 93.5
+
3 Ткачук О. В. 90.200 Зареєстровано 0 90.2
  • тестування за фахом: 0
  • Середній бал документа про освіту: 90.2
+
4 Мухіна Г. О. 81.500 Зареєстровано 0 81.5
  • тестування за фахом: 0
  • Середній бал документа про освіту: 81.5
+