Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10 / К 10

Біолого-технологічний • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 ************ О. С. 122.824 Допущено 120 107 120 6
  • Українська мова та література: 120
  • Біологія (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК
+