Зачекайте...

015 Професійна освіта ВМ 10 / БМ 5

Фінансово-гуманітарний • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 9м)
Подано заяв: 9 • Конкурс на бюджет: 1.8
Освіта/Педагогіка / Професійна освіта / Харчові технології
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 52
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ямковий В. С. 208.190 До наказу (бюджет) 192 16.19
  • Харчові технології: 192
  • Середній бал документа про освіту: 16.19
+
2 Лисиця В. В. 207.400 До наказу (бюджет) 192 15.4
  • Харчові технології: 192
  • Середній бал документа про освіту: 15.4
+
3 Колодич А. С. 196.000 До наказу (бюджет) 176 20
  • Харчові технології: 176
  • Середній бал документа про освіту: 20
+
4 Красовський А. Т. 195.600 До наказу (бюджет) 176 19.6
  • Харчові технології: 176
  • Середній бал документа про освіту: 19.6
+
5 Єфімчук Д. С. 195.600 До наказу (бюджет) 176 19.6
  • Харчові технології: 176
  • Середній бал документа про освіту: 19.6
+
6 Федосенко О. С. 136.890 До наказу (контракт) 120 16.89
  • Харчові технології: 120
  • Середній бал документа про освіту: 16.89
+
7 Сідько С. В. 120.650 До наказу (контракт) 104 16.65
  • Харчові технології: 104
  • Середній бал документа про освіту: 16.65
+
8 Денисенко Р. В. 120.100 До наказу (контракт) 104 16.1
  • Харчові технології: 104
  • Середній бал документа про освіту: 16.1
+
9 Ворожбицька Ю. І. 176.100 Допущено 160 16.1
  • Харчові технології: 160
  • Середній бал документа про освіту: 16.1